Posíláme do celého světa
Česky Česky
CZK
Přihlásit se
Přihlášení

Kvalitní snadno přizpůsobitelné samolepící štítky nejen pro děti

Skvělé hry pro celou rodinu

Skvělé hry pro celou rodinu
Hry neodmyslitelně patří k dětství a každé dítě mezi nimi má své oblíbené.

Moje děti si potrpí na deskové hry. Jsou ochotné k nim zasednout v kteroukoli denní dobu a nikdy je nepřestanou bavit. Ovšem i mezi nimi mají několik výrazných favoritů, a tak jsem se rozhodla, že se s vámi o čtyři z nich podělím.

Až budete hledat nějakou šikovnou zábavu pro děti, zkuste je.


1. RAVENSBURGER PUZZLE

Není větší potěšení než umístit poslední dílek skládačky, kterým dokončíte obrázek. Moje děti tyto puzzle milují a já se ráda dívám na jejich zaujaté a šťastné obličeje, když je skládají.

Můžete si vybrat podle chuti z nabídky Ravensburger puzzle podle věku a možností svých dětí. Ravensburger puzzle má stovky různých typů s různými počty dílků, obrázky a tématy. Momentálně drží rekord největší skládačky puzzle na světě.

Nabízí i 3D skládačky, pokud je vaše děti mají radši než ty obyčejné. Jak vám potomek poroste, můžete zvyšovat počet dílků, aby to neměl tak jednoduché.


2. BONBONIÉRA (CHOCOLATE FIX)

Vsadím se, že byste si dali říct, protože vypadá opravdu k nakousnutí, jako pravá.

Tato hra je podobná sudoku. Hráči vyhodnocují informace na kartách, které jsou pro ně vodítkem, kam umístit svou čokoládovou figurku.

Jakmile přijde hráč na to, kam jeho figurka patří, na základě informací z karty vlastní úvahou logicky vyvozuje, jak postupovat dál. Informace, kterou dostane, může určovat přesné umístění, jedno z možných umístění, barvu nebo tvar.

Těší mě, jak mým klukům tahle hra zvedá sebevědomí, když vylučovací metodou postupně zaplňují všechna prázdná místa.

Jsem si jistá, že tahle výzva pro vás bude neodolatelným čokoládovým pokušením.


3. ŽIDLE

Tohle je zase skvělý příklad stohovací skládačky.

Židle patří mezi klasické hry, které se hrají už mnoho let a osvědčily se dětem i rodičům. Je to skvělá hra pro hráče jakéhokoliv věku. Stimuluje přemýšlení a soustředění a je skvělou pomůckou pro trénink koordinace oka a ruky. Cílem hry je nastavět židle na sebe a vytvořit tak „věž", která ovšem nesmí spadnout. Hra se nejlépe hraje ve skupině. Každý hráč přidá židli na vrch věže a nesmí jí porušit stabilitu. Udržet stabilitu věže je hlavní cíl a motiv hráče. S nasazením notné dávky trpělivosti a jistou rukou skládá postupně jednu židličku na druhou. Za každou židli, která spadne, dostane jeden bod. Na konci vyhrává ten hráč, který má bodů nejméně.

Ráda sleduji, jak se kluci soustředí, aby opatrně umístili svou židličku na vrch vysoké vratké věže.


4. BLUDIŠTĚ (LABYRINTH)

Tohle je další hra, kterou si moje děti oblíbily a kterou si kdykoli s chutí zahrají.

Je to fascinující hra a osloví opravdu každého. Hráči se pohybují uličkami bludiště a jejich cílem je posbírat pokud možno všech sedm částí pokladu, které mají na hrací kartě. Ovšem části pokladu na sebe navazují a hráč se nedoví, jakou další část má získat, dřív než najde tu předchozí, a bludiště se stále mění podle toho, jak se otvírají další karty. Je to vynikající hra a dá se v ní krásně ztratit.

Existuje i v jednodušší verzi pro menší děti.

Doufám, že se vám naše hry zalíbí a že si s nimi užijete jako naše rodina.



ODBĚR NOVINEK


Posíláme krásné e-maily. Při registraci navíc získáte 15% slevu na první objednávku.