Posíláme do celého světa
Česky Česky
CZK
Přihlásit se
Přihlášení

Kvalitní snadno přizpůsobitelné samolepící štítky nejen pro děti

Narozeninová party na téma „koně“

Narozeninová party na téma „koně“
Tady je pár obrázků, které mě inspirovaly. Doufám, že i vás inspirují k narozeninové party ve znamení koně.

I když vím, že to dnes není zrovna nejobvyklejší, že právě teď světem hýbe spíš Lego příběh nebo nejnovější princezny. Líbí se mi, jak je na oslavu přichystaný stůl. Protože dort je růžový, můžete všechno ostatní přizpůsobit tomu, aby party byla skutečně klukovská. Moc jsem ocenila siluetu koně na dřevěném pozadí za stolem. Mám ráda rustikální styl, zvláště pro party.


 Jablka s polevou a další pochoutky v selském stylu

 

 

 

Tyhle nápady se mi zvlášť líbily. Třeba to, jak jablka s polevou mají opravdové stopky s kouskem větvičky. Působí to tradičně a přirozeně. Nebo důmyslné dortíky ve tvaru koňské ohrady. Když se nepolijí polevou, jsou barevnější a bez práce se docílí většího efektu.


Červený dort ve tvaru boty

Dort jako červená bota je skutečně vychytaná pochoutka. Skvěle se hodí na klukovskou party, ale přitom se líbí i holčičkám a na smíšené party neudělá ostudu. Holčičky mají někdy klukovské motivy na oslavách v oblibě.


Dort jako ohrada pro koně a hračky v selském stylu

Takovýto dort nedá žádnou práci. Jednoduchý dort s bílou polevou s trochou zdobení na vrchu vypadá jako dokonalá koňská ohrada. Koníci na hraní jsou bezvadný nápad na dětskou party. Po oslavě z nich uděláte součást narozeninového dárku.


Koňské rekvizity a hry

Žádná party není úplná bez dobré zábavy a her. Samozřejmě můžete hrát s dětmi slepou bábu a přizpůsobit ji tématu. Také můžete všem dětem rozdat na hraní tyč s koňskou hlavou. To se hodí hlavně pro party venku.

Na pozvánkách můžete rodičům napsat, že party bude na téma „koně", a požádat je, aby děti přišly oblečené jako do westernu. Určitě si to užijí. 

m.



ODBĚR NOVINEK


Posíláme krásné e-maily. Při registraci navíc získáte 15% slevu na první objednávku.