Posíláme do celého světa
Česky Česky
CZK
Přihlásit se
Přihlášení

Kvalitní snadno přizpůsobitelné samolepící štítky nejen pro děti

Dárek všech dárků

Dárek všech dárků
Když přemýšlíme o dárku, napadne nás obvykle IPhone nebo IPad. Co jiného by mělo člověku vytanout na mysli, když mluvíme o dárku všech dárků?

Co se stane, když se na vás někdo usměje? Když vám někdo řekne, že vás má rád – třeba vaše maminka, váš táta, váš přítel nebo přítelkyně – když pocítíte to uspokojení, že máte někoho, s kým můžete sdílet radosti i starosti.

Dárek všech dárků je milovat a být milován. Radost a nadšení, s nímž někoho milujete, jsou nenahraditelné. Máte někoho, kdo vás miluje, a on vás miluje takové, jací jste. A vy cítíte, že jste dobrý člověk, protože jste milován a oceňován. Technika vám může usnadnit život. Bude s ní jednodušší. Ale skutečně úspěšný budete jedině tehdy, když budete mít kolem sebe lidi, abyste je obdarovali a zahrnuli láskou a úsměvem. Vezměte si například takového psa. Bez ohledu na to, jací ve skutečnosti jste, ve vás pes vidí toho nejkrásnějšího člověka a miluje vás oddaně a bezvýhradně. Tou radostnou láskou k sobě i k ostatním, svobodnou, které necháváme volný průchod a nestaráme se o to, co je před námi a jestli nás dotyčná osoba bude milovat nebo ne. Je to jenom o té lásce z celého srdce, s níž každý večer uléháte a jste hrdi na to, kdo jste, kým vás rodiče zplodili.

Takové věci jako láska k druhým i k sobě neoddělitelně patří k dětství. Je to chvála dítěte za to, že něco dělá dobře, i když je to jen maličkost, protože k velkým věcem dojdete postupně od maličkých kroků. Až když se naučíte mít rádi sami sebe, můžete mluvit k druhým a milovat je. Musíte v každém člověku vidět to nejlepší, a jakmile to uvidíte, snadno se přenesete přes chyby těch, které milujete.

A tato láska se dává bez výhrad. Je stejná jako láska, jíž vás miluje matka, i když ví, že ji jednou můžete poslat do domova pro seniory. Přesto vás miluje a nic od vás za to nežádá. Milujte sebe a milujte druhé. Není nic krásnějšího a pozitivnějšího než milovat a být milován. Náš svět se točí kolem různých citů, jako je láska, péče, úcta, obdiv, nenávist, žárlivost a strach. Tam, kde je zlo, je i dobro a láska nakonec všechno pokoří.

Nemusíte svou lásku skrývat, projevte ji, jako vám ji projevuje vaše maminka, děti... Je snadnější být lhostejný nebo chladný, ale radost a spokojenost pocítíte jedině tehdy, když budete odvážní a dáte najevo lásku, která si neklade podmínky. Tak do toho, milujte se a milujte druhé!

m.



ODBĚR NOVINEK


Posíláme krásné e-maily. Při registraci navíc získáte 15% slevu na první objednávku.